اسید اسکوربیک_ ویتامین C

اسید اسکوربیک_ ویتامین C، ویتامینی است که به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود. مصرف منظم آن طول مدت سرماخوردگی را کوتاه می کند. به شکل جامد سفید رنگ و محلول در آب و غیر سمی است که مصرف آن سامانه ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. دارای استر حلقوی است و در محیط آبی آبکافت می‌شود و اسید می‌سازد؛ به همین دلیل به آن «اسید آسکوربیک» می‌گویند.

اسید اسکوربیک در صنایع غذایی

اسید اسکوربیک یک آنتی اکسیدان طبیعی است که برای جلوگیری از زوال اکسیداتیو چربی ها در محصولات غذایی استفاده می شود. واکنش اکسیداسیون را در اجزای مواد غذایی متوقف می کند و مانع از کاهش ویژگی های ارگانیک در محصولات می شود. اسید اسکوربیک در بسیاری از میوه ها و سبزیجات در طبیعت یافت می شود و توسط کلیه برخی از حیوانات تولید می شود. انسان ها قادر به تولید اسید آسکوربیک نیستند و باید از رژیم غذایی به دست آورند.

اسید اسکوربیک را می توان در فرم های مختلف از جمله  نمک ها و استرها استفاده کرد. در لیست مواد تشکیل دهنده تحت نام های مختلف مانند آسکوربات سدیم، آسکوربات کلسیم، آسکوربات پتاسیم، آسکوربیل پالمیتات یا آسکوربیل استایرات ظاهر می شود.

اسید اسکوربیک طول عمر محصولات را افزایش می دهد. باعث می شود که میوه ها و سبزیجات در طی انجماد، تهیه و بسته بندی، ویتامین آنها حفظ شود. محصولات گوشتی با وجود اسید آسکوربیک پایدار و یکنواخت می شوند، روند کنسرو را تسریع می کند. علاوه بر این در تهیه نان استفاده می شود باعث افزایش حجم خمیر می شود و مخمر سریع تر و طولانی تر کار کند. افزودن 0،03٪ اسید آسکوربیک به آرد نان به اندازه کافی برای نتیجه مطلوب است. Ph پایین اسید آسکوربیک می تواند به جلوگیری از رشد می کمک کند، در نتیجه از خرابی محصول جلوگیری می شود و باعث حفظ و طراوت آن می شود. به عنوان یک نگهدارنده در مجموعه گسترده ای از محصولات غذایی از جمله نان، گوشت، ترشی، ژله ها، سس ها و دیگر محصولات استفاده می شود. خواص ویتامین C (اسید اسکوربیک) آن را یک ماده عالی برای مکمل های ویتامین می کند. اگر فهرست مواد تشکیل دهنده برای نوشیدنی ها، غلات، گوشت و میوه های یخ زده را مطالعه کنید، ممکن است اسید اسکوربیک را در لیست مشاهده می کنید. گاهی اوقات تولید کنندگان آن را در غذاها به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان یا تثبیت کننده رنگ استفاده می کنند. از آنجایی که مقدار افزودنی آنتی اکسیدان کم است، اثر آن بستگی به روش های تولید محصول دارد. مهم است که از انحلال کامل یا پراکندگی اسید اسکوربیک در محصول اطمینان حاصل شود. هنگام پخت و پز محصولات اسید اسکوربیک باید آب نمک موجود باشد.

اسید آسکوربیک_ ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان، عامل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و … در طول فرآیند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای حفظ بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود.

موارد مصرف :

  • بهبود دهنده در صنعت آرد
  • صنایع نوشیدنی
  • آب میوه
  • تافی
  • شکلات
  • صنایع سوسیس و کالباس
  • آب نبات
  • و …

خواص اسید اسکوربیک در درمان

ویتامین C دارای نقش قطعی در درمان اسکوربویی است که یک بیماری ناشی این ماده است. فراتر از آن، نقش این افزودنی به عنوان پیشگیری یا درمان بیماری های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و گزارشات نتایج متضاد را گزارش می دهند.

در حالی که گیاهان به طور کلی منبع خوبی از ویتامین C هستند، مقدار آن در مواد غذایی بدست آمده از گیاهان متفاوت است که وابسته به نوع گیاه، شرایط خاک و آب و هوایی که در آن رشدمی کنند، زمان برداشت گیاه، شرایط ذخیره سازی، و روش آماده سازی گیاه دارد.

نتایج یک پژوهش در سال ۲۰۱۳ نشان داد یک رابطه مع بین میزان ویتامین C و یا رژیم غذایی و خطر سکته مغزی قرار دارد.

نتیجه آنالیز ۴۴ آزمایش بالینی اثرات قابل توجه  و مثبت ویتامین C بر عملکرد اندوتلیال برای وقتی که مصرف بیشتر از ۵۰۰ میلی گرم در روز است را نشان می دهد. اندوتلیوم یک لایه از سلول هایی است که سطحی درون عروق خونی را تشکیل می دهند. اختلال اندوتلیال در بسیاری از جنبه های بیماری های عروقی دخالت دارد. محققان تأیید کردند که تأثیر مکمل های اسید اسکوربیک_ ویتامین C به وضعیت سلامتی وابسته است و تأثیرات قویتری در افرادی  است که در معرض خطر بیماری قلبی عروقی قرار دارند.


فروش انواع اسید آسکوربیک(اسکوربیک)-ویتامین C با قیمت مناسب و کیفیت بالا

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده انواع اسید آسکوربیک(اسکوربیک)-ویتامین C

لطفا جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش خرید انواع اسید آسکوربیک(اسکوربیک)-ویتامین C از طریق شماره های تماس با ما در ارتباط باشید. همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : اسید ,ویتامین ,اسکوربیک ,غذایی ,آسکوربیک ,محصولات ,اسید اسکوربیک ,اسید آسکوربیک ,اسکوربیک ویتامین ,آنتی اکسیدان ,آسکوربیک اسکوربیک ,اسید اسکوربیک ویتامین ,اسید آسکوربیک اسکوربیک ,آسکوربیک اسکوربیک ویتامین ,مواد تشکیل دهنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه گرافیکی ماه دیزاین PDF کتاب(رمان) گروه کوهنوردی شیراز خودرو آسمانی با طعم خاک... رودخانه ماه اسباب کشی منزل در اصفهان فرشته مهربان مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری 09175334832 نابدون