غذاهای آسیایی :اغلب شامل آب لیمو است که حاوی اسید سیتریک می باشد.
غذای هند: بسیاری از غذاهای هند آبکی هستند. اغلب دارای تاماریند هستند (میوه ای است که حاوی اسید سیتریک می باشد). لیمو و یا گوجه فرنگی نیز دارند. انبه حاوی اسید سیتریک و از لیمو به عنوان نگهدارنده استفاده می کنند.
غذای چین: غذاهای رستوران و غذای چینی معمولا از مرغ لیمو، غذاهای شیرین و ترش و ظروف حاوی آناناس استفاده می کنند.
غذای تایلند: اغلب حاوی آب لیمو است ودر رستوران ها از برگ های لیمو برای معطر کردن غذا استفاده می شود.
غذای آمریکا: اسید سیتریک طبیعی و غیر طبیعی به عنوان افزودنی در غذاها، سس گوجه فرنگی، سس مایونز، دسر و غذاهای اصلی مصرف می شود. برگر خوشمزه، خردل و کیک سیب و دسرهای تجاری ساخته شده معمولا حاوی اسید سیتریک به عنوان یک نگهدارنده هستند. سس مایونز تقریبا همیشه با آب لیمو ساخته می شود، گرچه ممکن است تنها با سرکه آن را تهیه کنید. بیش از ۱٫۶ میلیون تن اسید سیتریک در ایالات متحده آمریکا سالانه تولید می شود که تقریبا دو سوم آن در غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود و بقیه آنها در مواد شوینده، داروها و مکمل ها استفاده می شود. برای افزایش اسیدیته و افزایش طعم در نوشابه ، نوشیدنی های پودری و آب نبات استفاده می شود و به عنوان نگهدارنده و آنتی اکسیدان در کرم ها، چربی ها، سس مایونز، محصولات لبنی و بستنی استفاده می شود.
غذای انگلیسی: انگلیسی ها معمولا از دسر استفاده می کنند که در آن انواع توت ها، لیمو استفاده می شود. صبحانه های پخته شده بیشتر سنتی هستند، مگر اینکه لوبیای پخته شده یا گوجه فرنگی سرخ شده خورده شود.
درباره این سایت