لسیتین در کیک و شیرینی  چه تاثیری دارد؟

لسیتین فسفولیپیدی است که در تمام موجودات زنده یافت می‌شود. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید اسیدهای چرب استئاریک، پالمیتیک و اولئیک با استر کولین اسید فسفریک است. بدن قادر به ساختن لسیتین است.

لسیتین به عنوان یک امولسیفایر، باعث گسترش یکنواختی مواد تشکیل دهنده می شود و در انواع محصولات نانوایی و پخت کیک و شیرینی استفاده می شود.

در کیک، بیسکویت و کوکی ها، با وجود لسیتین می توان استفاده از تخم مرغ و چربی را کاهش داد و باعث بهبود بخشیدن ترکیب مواد اولیه می شود. از شیرینی و کیک در برابر اکسیداسیون محافظت می کند و در شیرینی هایی که پف می کنند و دانمارکی ها، مانع از منقبض شدن خمیر می شود و پف خمیر را زیاد می کند. ور آمدن خمیر را بهبود می بخشد.  هنگام ساخت دونات، لسیتین رطوبت را بهبود می بخشد و میزان چربی را در طی سرخ کردن بیش از ۲۰ درصد کاهش می دهد و باعث می شود که محصول کم چرب تر شود. در ویفرها به بهبود شکنندگی، بهبود بافت و سطوح بیرونی ویفر کمک می کند. در اثر اتصال آب با لسیتین عمر محصول زیاد می شود. باعث کاهش چسبندگی خمیر می شود. لسیتین در تولید کیک با انرژی کم و اشباع چربی و ویژگی های حساس و فیزیکی برتر است.  از لسیتین به عنوان جایگزین چربی در محصولات نانوایی و پخت کیک استفاده کنید.

لسیتین در کیک و شیرینی  چه تاثیری دارد؟

 در کیک و دونات استفاده از لسیتین باعث:

حجم، بافت و تازه بودن محصول را بهبود می بخشد.

طول عمر محصول را زیاد می کند.

جذب چربی را در دونات افزایش می دهد.

لسیتین در ویفرها و کوکی ها:

همگن سازی مواد مختلف را بهبود می بخشد.

رطوبت محصول را بهبود می بخشد.

ترشح چربی را بهتر می کند.

 

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده و فروش لسیتین.
 
در صورت نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
 
شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰
 
منبع :pouyavision

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خنده سیب فرکتال !گمنامم rostamilawyer بومرنگ نقاشی دانلود نمونه سوالات کورل دراو کاردانش یادداشت های تنهایی