آدامس قرن ها برای پاک کردن دهان و نفس کشیدن استفاده می شود. اولین اختراع تولید آدامس در سال ۱۸۶۹ به ثبت رسید.
لسیتین یک امولسیفایر و روان کننده است که باعث همگن شدن مخلوط می شود و مخلوط را روان و نرم می کند. از بافت های گیاهی و حیوانی به دست می آید و در آدامس از لسیتین سویا استفاده می شود. در بیشتر محصولات مثل مواد غذایی یخ زده، آب نبات، شکلات و آدامس استفاده می شود. ماندگاری این محصولات با اضافه شدن لسیتین نیز افزایش می یابد. برای طولانی ماندن حالت جویدن در آدامس ۰٫۴تا ۰٫۷ درصد لسیتین را به پایه آدامس اضافه می کنند. این امر باعث می شود که مواد تشکیل دهنده ی آدامس به خوبی پراکنده شوند و توده الاستیسیته ای که برای پردازش در آدامس است به خوبی عمل کند.
پوشش بیرونی موجود در برخی از آدامس ها و آب نبات ها از لسیتین مشتق شده است. این پوشش به جلوگیری از چسبیدن آدامس و آب نبات به روکش آنها کمک می کند.
آدامس دارویی کلر پینیر امین ملته از منتول، لسیتین، مانیتول، منیزیم استارات تهیه شده است. این آدامس دارویی با روش فشرده سازی مستقیم و با استفاده از ترکیبات مختلف پایه لوم و لسیتین مانند ۳۰-۳۵-۴۰٪ و ۵-۱۰-۱۵٪ تهیه شده است. در فرمولبندی سوسیال، لسیتین به عنوان یک پلاستیسیتاتور مورد استفاده قرار گرفته است و غلظت لسیتین سویا افزایش پیدا کرد، آزادی دارو نیز افزایش یافت. حاوی یک یا چند ماده فعال است که از طریق جویدن آزاد می شوند و برای درمان موضعی دهان و یا تحویل سیستمیک پس از جذب از طریق مخاط استفاده می شود.
جویدن آدامس دارویی یک سیستم جذب دارویی جدید است که حاوی ترکیبات روغنی با مواد تشکیل دهنده فعال دارویی است. قرص های جویدنی و آدامس برای استفاده بزرگسالان و کودکان با دندان های کامل، بسیار مناسب است. به ویژه کودکانی که ممکن است آدامس های جویدنی را به عنوان روش مصرف دارو در مقایسه با مایعات و قرص های خوراکی ترجیح دهند.
درباره این سایت