سی ام سی

کربوکسی متیل سلو یک ترکیب مشتق شده از سدیم سلو است و بر خلاف سلو، محلول در آب است و می تواند به عنوان یک ماده معلق، تثبیت کننده یا غلظت دهنده عمل کند. همانطور که صنایع غذایی به سرعت در حال رشد است، بازار و کاربردهای کربوکسی متیل سلو در حال رشد روزافزون است. در بسیاری از برنامه های کاربردی، نقش اصلی و عملکرد کربوکسی متیل سلو به شرح زیر است.

کربوکسی متیل سلو به عنوان ماده ضعیف کننده در جهان به طور گسترده استفاده می شود. در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی مواد غذایی عالی استفاده می شود. بسیاری از انواع غذاها، سی ام سی را به عنوان عامل تثبیت، تعلیق و غلظت دهنده اضافه می کنند. کربوکسی متیل سلو از میتواند از خصوصیات ساختار، عطر و طعم و ظاهر محصولات، و خواص شبه پلاستیک آن و همچنین طعم مطلوب را تضمین کند، به طوری که به طور گسترده ای در نان، محصولات لبنی، مواد غذایی یخ زده و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

پودر کربوکسی متیل سلو برای مصارف غذایی

کاربرد کربوکسی متیل سلو در صنایع غذایی

غلظت دهنده و تثبیت کننده امولسیون

کربوکسی متیل سلو سدیم خوراکی می تواند نقش تثبیت کننده امولسیون در نوشیدنی حاوی چربی و پروتئین را بازی کند. برای شیر سویا، شیر کاکائو، شیر بادام زمینی، شیر نارگیل، شیر بادام و آبمیوه استفاده می شود.

به منظور کیفیت بیشتر این نوشیدنی ها مقدار مناسبی از کربوکسی متیل سلو سدیم اضافه می شود، زیرا کربوکسی متیل سلو سدیم در آب حل می شود تا تبدیل به یک کلوئید پایدار شفاف شود. همچنین دارای اثر امولسیون خاص است، در حالی که همزمان کاهش کشش سطحی بین چربی و آب می شود سبب ایجاد چربی به اندازه کافی در امولسیون نیز میگردد. بنابراین کربوکسی متیل سلو سدیم اغلب در صنعت مواد غذایی به عنوان یک غلظت دهنده استفاده می شود و باعث حفظ طعم، غلظت و بافت یکنواخت می شود.

اثر کربوکسی متیل سلو با پروتئین

هنگامی که مقدار PH بیشتر یا کمتر از نقطه ایزوالکتریک پروتئین است، سی ام سی می تواند یک ساختار ترکیب با پروتئین تشکیل دهد که کمک به بهبود ثبات امولسیون کند. همچنین باعث می شود که حلالیت پروتئین ها به یک دامنه خاص pH افزایش یابد.

کربوکسی متیل سلو، دوستدار آب!

از فرمول ساختاری مولکولی کربوکسی متیل سلو سدیم می توان به مشتقات سلو اشاره کرد. تعداد زیادی از گروه های هیدروفیلی در زنجیره مولکولی مانند گروه های -OH و -COONa وجود دارد، بنابراین کربوکسی متیل سلو هیدرولیکی ظرفیت نگهداشت آب از سلو را دارد.

اثر تعلیق

کربوکسی متیل سلو خوراکی دارای مقاومت قوی به حالت تعلیق است. در نوشیدنی ها استفاده می شود. می تواند خمیر جامدات مختلف را یکنواخت و طعم و رنگ آن را بهبود بخشد. آن را در ترکیب با سایر پکتین های خوراکی با نسبت معینی به نوشیدنی های خاص اضافه میکنند. به طور گسترده ای در چای های میوه ای مانند شهد زاالک، نوشیدنی های میوه مانند آب پرتقال و آب نارگیل و آب میوه های سبزی مانند آبمیوه کدو استفاده می شود. مقدار کربوکسی متیل سلو سدیم اضافه شده معمولا بین 0.1٪ تا 0.4٪ مناسب است.

اثر ژله ای 

کربوکسی متیل سلو thixotropic نقش مهمی در اثر ژله ای دارد و می تواند ژله، پاناکوتا، مربا و سایر مواد غذایی را تولید کند. به اصطلاح کربوکسی متیل سلو مقدار مشخصی از تعامل در زنجیره ماکرومولکولی وجود دارد و تمایل به تشکیل یک ساختار سه بعدی دارد. پس از تشکیل ساختار سه بعدی، ویسکوزیته محلول افزایش می یابد. در حالی که پس از شکستن ساختار سه بعدی، ویسکوزیته کاهش می یابد. پدیده تیزوتروپیک نشان داده شده است که ویسکوزیته بسته به زمان تغییر می کند. هنگامی که سرعت برش (D) ثابت است، یعنی D = K، ویسکوزیته کربوکسی متیل سلو با زمان کاهش می یابد. در حالی که سرعت برش تخلیه می شود، یعنی D = 0، ویسکوزیته با زمان افزایش می یابد. این رفتار Thixotropic یک ویژگی مهم برای سیستم ژل و بسیار مفید در مواد غذایی است.

اثر بریده شدن

از آنجایی که دارای ویژگی های متنوع و اثرات تثبیت کننده بصورت ژله است می تواند میزان نیتروژن را افزایش دهد. به عنوان مثال، هنگامی که در رشته فرنگی فوری استفاده می شود، در طول عملیات می تواند زمان پخت را کاهش دهد، باعث یکنواختی محصول و بهبود ساختار آن می شود، علاوه بر این به راحتی می تواند مقدار آب و فشار مورد نیاز توسط رول آرد را تنظیم کند. در رشته فرنگی بخار پز شده، رشته فرنگی روشن و صاف، بدون چسبندگی پس از حرارت دادن است. از آنجایی که ویسکوزیته قوی دارد، در فرآیند سرخ کردن می تواند میزان روغن را در 3 دقیقه تا 5٪ کاهش دهد.

بهبود خواص فیزیکی غذا

اگر کربوکسی متیل سلو سدیم به مربا و بستنی اضافه شود، امولسیون اشباع می تواند بهبود یابد. علاوه بر این کربوکسی متیل سلو نیز می تواند برای حفظ میوه ها، سبزیجات و تخم مرغ استفاده شود. محلول کربوکسی متیل سلو حاوی کربوکسی بنزوات را می توان در پوشش و خشک کردن میوه ها، سبزیجات و تخم مرغ ها استفاده کرد تا عطر و طعم را حفظ کند و مقاومت در برابر خاصیت گرده افشانی را تقویت میکند. پس از جذب آب، امولسیون حالت تورمی قوی دارد، اما دیر هضم است. بنابراین می تواند برای بیسکویت ها استفاده شود و به عنوان غذای رژیمی عمل کند. همچنین دارای ویسکوزیته، ثبات و ویژگی های محافظ کلوئیدی است و می تواند دربستنی برای بهبود رطوبت و بافت استفاده شود. اما در هنگام ترکیب با غلظت دهنده ها مانند آلژینات سدیم می تواند اثر بهتری داشته باشد. علاوه بر این، می تواند به عنوان مواد جامد مانند چربی و ادویه جات پودری استفاده شود.

عملگر جمع کننده

کربوکسی متیل سلو می تواند با سایر تثبیت کننده های دیگر ترکیب شود (صمغ زانتان، گوارگام، کاراژیان، نشاسته، مالتودکسترین و غیره) و دارای تعامل سویه ای باشد. به طور کلی برای حفظ آب و جلوگیری از کریستالیزاسیون، آلژینات سدیم یا ژلاتین می توان  آن را انتخاب کرد. برای ساخت کیک های ظریف و خوشمزه و با مقاومت ذوب خوب، می تواند با کاراژین یا صمغ گوار ترکیب شود.

انبار کربوکسی متیل سلو

کربوکسی متیل سلو در نوشیدنی ها

به عنوان عامل تثبیت کننده در نوشیدنی های اسیدی مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجائیکه مقدار pH نوشیدنی اسید نسبتا کم است، برای مقاومت اسیدی، کربوکسی متیل سلو مورد نیاز است. با یکنواختی خوب، ثبات اسید نوشیدنی را تضمین می کند و زمان ذخیره سازی می تواند بیشتر باشد. مواد غلظت دهنده دارای خواص غلظت، تثبیت کننده، همگن، امولسیون و ژل هستند، به طور گسترده ای در پردازش نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. از کربوکسی متیل سلو در اسکواش میوه نیز استفاده می شود. هنگامی که کربوکسی متیل سلو در اسکواش میوه استفاده می شود، میوه ها در ظرف بسته بندی به طور کامل توزیع، رنگ آنها روشن و همچنین می تواند عمر مفید اسکواش میوه را افزایش دهد.

در نوشیدنی های اسیدی استفاده از کربوکسی متیل سلو می تواند بافت نوشیدنی ها را تثبیت کند، مانع رسوب گذاری و لایه برداری در نوشیدنی ها، طعم را بهبود بخشد و مقاومت در برابر حرارت را افزایش دهد.

کربوکسی متیل سلو می تواند به طور گسترده ای در انواع نوشابه ها، نوشیدنی های اسید لاکتیک، محصولات لبنی و غیره استفاده شود.

کربوکسی متیل سلو به عنوان یک تثبیت کننده برای جلوگیری از انحلال پروتئین شیر در نوشیدنی های اسیدی شده شیر استفاده می شود. جذب کربوکسی متیل سلو میسلی های کازئین را با ریزش های الکترواستاتیک و استریک، که برای پایداری نوشیدنی های اسیدی شده شیر ضروری است، به ارمغان می آورد. نوشیدنی های شیرین اسیدی شده می تواند توسط کربوکسی متیل سلو تثبیت شوند، که می تواند به طور موثری از چسبندگی ناخواسته چسب های درون خوشه هایکربوکسی متیل سلو و کازئین ها و از جمع شدن میسلی های کازئین جلوگیری کند. در نوشیدنی آب نارگیل، شکر 12 درصد، اسید بنزوئیک 50 ppm، اسید سیتریک تا pH 5 و کربوکسی متیل سلو 0.1 درصد، به آب نارگیل افزوده می شود. سپس آب نارگیل به مدت 30 دقیقه در دمای 80 درجه سانتیگراد گرم می شود و به صورت استریلیزه می شود.

 


فروش انواع کربوکسی متیل سلو ( سی ام سی ) Carboxy Methyl Celulose CMC با قیمت مناسب و کیفیت بالا

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده انواع کربوکسی متیل سلو ( سی ام سی )

لطفا جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش خرید انواع کربوکسی متیل سلو ( سی ام سی ) از طریق شماره های تماس با ما در ارتباط باشید. همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سلو ,متیل ,کربوکسی ,تواند ,استفاده ,نوشیدنی ,کربوکسی متیل ,متیل سلو ,سلو سدیم ,تثبیت کننده ,غلظت دهنده ,carboxy methyl celulose ,تثبیت کننده امولسیون
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تنها مسیر دستگاه پلاسمای سرد ازن ژنراتور پرمنگنات پتاسیم Melanie دانلود برنامه اندروید اخبار جدید مکانی برای یادداشت های علی :) Michele فروشگاه اینترنتی برش سا